Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Επικοινωνία


Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email:pak69[@]abv.bg η να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα. Περιγράψτε στο email σας, όσο γίνετε αναλυτικότερα:
  • ποιοι είναι οι στόχοι σας
  • ποιες λέξεις κλειδιά σας ενδιαφέρουν 
  • τι χρηματικό ποσό είστε διαθέσιμοι να ξοδέψετε
  • το σαιτ δεν έχει δεχτεί ποινή από την google για χρήση black hat SEO τεχνικές
►►► Η προώθηση ιστοσελίδων (SEO) δεν παρέχεται κατ αποκοπή αλλά είναι συνδρομητική, με ελάχιστη χρονική διάρκεια 6 μήνες. Εάν δεν ξέρετε τι θέλετε να πετύχετε, δεν έχετε υπομονή και προϋπολογισμό για να υποστηρίξετε την ιστοσελίδα σας καλύτερα να μην μας στείλετε email.

Το SEO είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας 100 μέτρων, και τα αποτελέσματα ΔΕΝ είναι εγγυημένα.Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε εμείς είναι ότι η βελτιστοποίηση που θα κάνουμε στο σαιτ σας θα πληροί τους κανόνες της google, θα περιέχει μεθόδους ΜΟΝΟ white hat SEO, και θα βελτιώσει το link profile καθώς και την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

►►► Στην πρώτη σελίδα της google.gr υπάρχουν μεταξύ 7 και 10 αποτελέσματα. Πριν ζητήσετε να δείτε και το δικό σας σαιτ εκεί, για της λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε, αναρωτηθείτε εάν πραγματικά αξίζει να βρίσκεται μεταξύ τους.

Αν έχετε φτιάξει ένα MFA σαιτ, η χρησιμοποιούσατε λογισμικό τύπου scrapbox, senuke, xrumer κτλ. για να κατασκευάζετε χιλιάδες σπαμ συνδέσμους και τώρα έχετε δεχτεί ποινή από την google, και το σαιτ σας έχει εξαφανιστεί από τα αποτελέσματα αναζήτησης, ΔΕΝ είμαστε εμείς οι κατάλληλη εταιρεία που θα σας παρέχει την λύση που ζητάτε.

Εμείς :
 - ΔΕΝ αγοράζουμε συνδέσμους από link farms
- ΔΕΝ αγοράζουμε συνδέσμους με το κιλό
- ΔΕΝ δημιουργούμε scraped content η automatically generated content
- ΔΕΝ χρησιμοποιούμε απαγορευμένες τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων.

Εμείς:
- Δημιουργούμε ποιοτικό περιεχόμενο
- Δημιουργούμε εισερχόμενους συνδέσμους από σχετικά σαιτ που έχουν κύρος
- Κάνουμε optimization για ανθρώπους που ενδιαφέρονται να γίνουν πελάτες σας.
- Κάνουμε  traffic optimization (Περισσότεροι στοχευμένοι επισκέπτες στο σαιτ σας)
- Αναλύουμε και εξηγούμε γιατί ένα σαιτ βρίσκεται σε αυτή την θέση και πόσο θα κοστίσει να μετακινηθεί σε καλύτερες θέσεις.

Αν το σαιτ σας είναι επαγγελματικό, αφορά δηλαδή επιχείρηση, και το βλέπετε ως την βιτρίνα της επιχείρησης σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλάβουμε την επαγγελματικά του προώθηση SEO έτσι ώστε μαζί να γευτούμε την επιτυχία.

Your Name :
Your Email: (required)
Your Message: (required)